a tomcat féle poló

2008.04.20. 08:30 | Meistro | 3 komment

Címkék: póló tomcat polóbolt

Hehe, ez gyors volt. Kedd hajnalban adtam fel a megrendelést és szerda (2008. 01. 30. asszem) kora reggeli 9-kor csenget a postafutár (10-től 16-ig lenne szállítás hivatalosan). És még hogy szar itthon a postai szolgáltatás… (Vagy kevés a megrendelés arrafele.) Amúgy egy “Bérelhető reklámfelület” feliratú póló tulaja lettem.

Tehát kaptam egy szimpla kartondobozt 2 aláírás és 3900 jó magyar Forint árán. A dobozban “gondosan” belehajtogatva a cuccos, mintával majdnem szembeötlően, hiszen 90 fokkal még el kellett ahhoz forgatnom, hogy teljesen értelmezni tudjam mit kaptam. Kb. 3-4 darabig elég lehet ez a doboz, lehetne ötletesebb csomagolás is. (Mondjuk adhatna számlát mellé...) Ja és kaptam tomcatpolós “semmi kommersz szar” matricákat is. Ez utóbbi kijelentéssel már lassan viatkoznék. \=

No de ez most nem lényeges annyira. Inkább az, hogy sikerült egyel nagyobb méretet rendelnem. Ez se olyan nagy problema, mivel valamennyire úgyis összéb fog menni a mosásban. Másik, hogy ránézésre és fogásra se szitázással készült a minta, hanem inkább flokkolással. (Mint kiderült thermoszitázás az a flokkolás, de akkor is...) Ha ezt tudom akkor inkább a pólómániától szereztem volna be ugyanazt, olcsóbban… Plusszban észrevettem, hogy még a vízszintestől is távol áll picit a minta tájolása.

A felirat merev, első tapintásra mitha hideg műanyag lenne. Olyan érzésem van, hogy ha egy picit erősebben piszkálnám valamelyik betű sarkát simán lehúznám. Maga a textil anyaga tehát nincs színezve, hanem annak a felületére van hővel fixálva az anyag. Idővel valszeg töredezni is fog, majd meglássuk.

Mostantól tartós teszt alá vonjuk eme erméket, úgy pár hetente állapotjelentés.

Update: A póló amúgy egész jó, még mindig nagy, talán annyi baja van hogy kicsit szöszöl és eléggé vékony hatású

A bejegyzés trackback címe:

https://polok.blog.hu/api/trackback/id/tr53417501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.04.20. 14:49:57

Tudod mit, drága vásárló? Ha ennyire szar az árunk, akkor leszel szíves legközelebb máshonnan vásárolni. Nekünk is sokkal jobb lenne. Utáljuk ugyanis az ilyen fikázó görényeket, akiknek a szar se elég keserű, csak belénk akarnak kötni.

Meistro · http://mediafest.hu 2008.04.21. 11:07:20

nem vartam mas reakciot
ez az en velemenyem, ennyi, ha meg nem tetszik akkor ne kereskedj ((=

Fitz 2008.09.30. 09:47:20

Jaja, Tomcat egy fax, nem bírja a kritikát.

Kenyérrevaló

Licenc

Creative Commons Licenc

Anyám

Pólóblog - Kedvenc pólód a neten

Pólókról írni, építészetről táncolni.

Segíts!

Küljd képet magadról amint kedvenc pólódban feszítesz!

Írj mindenképpen, ha már rendeltél külföldi oldalakról pólót, vagy hasonló terméket! Persze itthoni tapasztalataidra is kiváncsiak vagyunk!

Te is írnál ide, vagy tudsz egy jó oldalt?

Pólót árulsz? Hirdetnél? Rólad is írjunk?

Van egy jó ötleted ami pólóra is kerülhetne?

Bármelyik esetben írj levelet ide: info kukac poloblog.hu

Friss kommentek

  • ani20: Szépek a pólók!:) (2010.01.20. 13:02) Valentin napi ajánló
  • Fitz: Jaja, Tomcat egy fax, nem bírja a kritikát. (2008.09.30. 09:47) a tomcat féle poló
  • Meistro: irj egy mailt az info kukac poloblog.hu cimre (2008.08.20. 18:41) Achtung! Achtung!
  • rákember: Hali. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most szeretnénk belevágni póló készítésbe, de egyedi már... (2008.05.13. 22:18) Szitanyomás
  • kukac7: keszitettem mar naluk sajati mintas polot neten. korrektek voltak, 4ezerert ki is kuldtek. (2008.04.21. 14:13) Pólómánia.hu
süti beállítások módosítása