tomcat polóboltja teszt

2008.04.13. 08:24 | Meistro | Szólj hozzá!

Címkék: póló tomcat futár 2000 3000 huf polóbolt

tomcat azaz Polgár Tamás üzemelteti a fenti oldalt már több mint négy éve. Jaja múlik az idő, az indulást ő így írja le a FAQ-ban (GYIK):

[…] elegem lett abból, hogy az országban nagyjából négyféle “vicces” poló kapható, és ezekben szaladgál minden agrártinédzser. Úgy sejtettem, a netes közönség esetleg többre is vevõ lenne, mint Che Guevara pofájára, a “Fuck You” feliratra és a “Bombaszakértõ vagyok, ha futni lát, próbáljon lépést tartani” non plusz ultrára […]

Igaza lett. Idővel még jelvénygyárral is bővültek, bár az most szünetel a sok rendelés miatt (legalábbis ez van kiírva).

A választék elég nagy, van miből válogatni. Amint néztem mostanában inkább aktuálpolitikai dolgok vannak. A kínálatban lévő vicces dolgok nekem már nem annyira viccesek (talán 1-2 kivétellel), lehet hogy öregszek. De azt majd eldöntitek ti, hogy mit akartok viselni. Emlékeim szerint volt pár ütősebb poló, amit már nem árulnak sajnos. Esetleg reprint? Böngészésnél jól jönne egy előző, következő poló link, így nem kellene mindig vissza gombot nyomogatni.

Régebben mintha jobban is lett volna gondozva az oldal. A felugró ablakokban rossz a karakterkódolás, így szinte olvashatatlan jó pár infó. Még karacsány után is sokáig előjött a figyelmeztetés, hogy időben kell rendelni, megjegyzem ez a rendelésnél még mindig feljön…

Nem tudom maguk nyomják-e a pólókat, mindenesetre ránézésre szitanyomással dolgoznak. Majd ha megkapom a rendelt cuccot akkor nyilatkozok még erről. Vagy ha visszaírnak a levelemre.

Rendelés: A minta vizsgálata során kell kiválasztani az alapanyag típusát (asszem 10 féle van - férfi, női, pulcsi) és a méretet. A méretmeghatározó nem az igazi, nekem hibát adott. Jobb lenne a pológyártók által biztosított méretleírását megadni. Ha ez megvolt akkor belehajítod a cuccost a vödörbe. Érdemes lehet jobban megtölteni a vödröt, mert akkor olcsóbban jön ki a szállítás. Miután megvan amit akarsz a vödörből szépen tovább kell menni, kitöltöd a szállítási adatokat. Ennek során lehet regelni is, miért csak ekkor?

Árak: Minimum rendelés 2000 HUF, ezalatt nem is kapsz szinte semmit se. A főoldalon lévő “akciók” nem pontosak, van ami olcsóbb, de inkább drágábbak. Szóval úgy 2000-2300 Ft-tól vannak a dolgok (persze van kivétel). Plussz szállítás.

Talán majd egyszer itthon is lehet midenhol fizetni PayPal-el, de ez most nem az az oldal jelen pillanatban.

Szállítás: Futárral egységesen 1600 Ft. Hátránya, hogy drága, előnye, hogy folyamatosan tudod lesni, hogy merre jár a rendelésed és nem tűnik el. Vagy személyesen, ingyér.

Valószínűleg talász magadnak való polót egész jó árban. Megéri, főleg ha érte tudsz menni személyesen.

Ja és szó szerinti egyedit nem gyártanak, 10 darab a minimum rendelés ilyen esetben.

A “póló” szó szerintem két hosszú ó-val írandó.

Pólót akármelyik búcsúban lőhetsz a céllövöldében, vagy vehetsz az aluljáróban. Ezek polók. […]

Vélemény, ötlet, javaslat, stb jöhet megjegyzésbe. Ha megszeretnéd magad mutatni kedvenc polódban akkor írj az info kukac poloblog.hu címre!

(2008. jan. 29-edike hajnali állapotok)

A bejegyzés trackback címe:

https://polok.blog.hu/api/trackback/id/tr86417490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kenyérrevaló

Licenc

Creative Commons Licenc

Anyám

Pólóblog - Kedvenc pólód a neten

Pólókról írni, építészetről táncolni.

Segíts!

Küljd képet magadról amint kedvenc pólódban feszítesz!

Írj mindenképpen, ha már rendeltél külföldi oldalakról pólót, vagy hasonló terméket! Persze itthoni tapasztalataidra is kiváncsiak vagyunk!

Te is írnál ide, vagy tudsz egy jó oldalt?

Pólót árulsz? Hirdetnél? Rólad is írjunk?

Van egy jó ötleted ami pólóra is kerülhetne?

Bármelyik esetben írj levelet ide: info kukac poloblog.hu

Friss kommentek

  • ani20: Szépek a pólók!:) (2010.01.20. 13:02) Valentin napi ajánló
  • Fitz: Jaja, Tomcat egy fax, nem bírja a kritikát. (2008.09.30. 09:47) a tomcat féle poló
  • Meistro: irj egy mailt az info kukac poloblog.hu cimre (2008.08.20. 18:41) Achtung! Achtung!
  • rákember: Hali. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most szeretnénk belevágni póló készítésbe, de egyedi már... (2008.05.13. 22:18) Szitanyomás
  • kukac7: keszitettem mar naluk sajati mintas polot neten. korrektek voltak, 4ezerert ki is kuldtek. (2008.04.21. 14:13) Pólómánia.hu
süti beállítások módosítása